FAQ Corona

Gezondheidsvoorschriften

Hygiëne en properheid

De openbare ruimtes werden al voordien elke dag gereinigd. Wat nu nieuw is, is dat we alle bereiken met de voorziene ontsmettingsmiddelen reinigen – en dit meerdere keer per dag. Bovendien worden alle mogelijke ruimtes regelmatig met verse lucht geventileerd.

We vragen u om u regelmatig de handen te wassen. Daarvoor staat ook voldoende ontsmettingsmiddel in de openbare plaatsen voor het dagelijks gebruik klaar.

Ingang/Uitgang

We vragen u om de richting te volgen die met de pijlen staan aangeduid.

Maskers

Aan de receptie zal er plexiglas staan om de risico’s te vermijden.
Alle andere medewerkers zijn verplicht om een mond- en neusbescherming te dragen.

We vragen u om uw eigen maskers mee te brengen.
Waar de 1.50m afstand niet haalbaar is, raden wij aan om een mondmasker te dragen.

Medewerkers

Onze medewerkers hebben alle nodige informatie gekregen om de regelgeving van de overheid te kunnen respecteren. Het is vanzelfsprekend dat alle medewerkers een mond- en neusbescherming voor uw veiligheid dragen. We vragen u om begrip te hebben als niet alles van het begin aan lukt zoals we het gewend zijn. Als u zich door iets gestoord of onbehaaglijk voelt, dan deel het onmiddellijk aan een verantwoordelijke mee zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zich weer op uw gemak voelt.

Logementen

Alle logementen worden na elke klant grondig gereinigd en ontsmet d.m.v. een ecospray desinfectiemachine. Dit toestel is geschikt voor het 100% desinfecteren van hotelkamers tegen COVID-19 en wordt zelfs gebruikt in ziekenhuizen.
Hierdoor heeft het personeel extra werk om de kamers te poetsen. Vervroegd inchecken zal in vele gevallen niet mogelijk zijn, wij vragen hiervoor uw begrip.
Dagelijks hotelservice zal 1x per logement worden aangeboden. Dit kan enkel indien de klant zich niet op het logement bevindt. Wij verzoeken u dan ook om het logement te verlaten indien u aanwezig bent en gebruik wenst te maken van de hotelservice.

Ontbijt

Het ontbijt zal, afhankelijk van het aantal logerende gasten, doorgaan in meerdere restaurants.
De voorverpakte producten zullen in buffetvorm worden aangeboden. De niet-voorverpakte producten zullen door de medewerkers, met de nodige afstand en maatregelen, worden aangeboden.
Indien nodig zullen wij ook de ontbijturen vervroegen en verlaten.

Veiligheidsafstand

Zorg ervoor dat u op elk moment met de veiligheidsafstand van 1.5m rekening houdt.
Indien deze afstand niet kan gehouden worden, raden wij u aan een mondmasker te dragen.

Receptie

We vragen u om de richting van de pijlen in de hoofdingang te volgen. Gelieve ook hier de nodige afstand van 1.5m te bewaren. Kom aub deze afstand na, vooral als er veel mensen aan de receptie staan. Indien deze afstand niet kan bewaard worden, raden wij u aan een mondmasker te dragen.

Bij aankomst wordt uw verblijf afgerekend zodat u bij vertrek de kamersleutel  via de ‘drop box’ contactloos kan afgeven. Gelieve zoveel mogelijk met de kaart te betalen.
Vervolgens vragen we u dat er enkel 1 persoon per familie naar de receptie gaat om in te checken.

Restaurant

Een afstandsgarantie in het restaurant, dat is helemaal geen probleem voor ons. We geven elke klant de nodige ruimte om zonder problemen van zijn eten te kunnen genieten. Maximaal zullen er 10 personen aan een tafel kunnen zitten.

Graag begeleiden we u voor het eten naar de voor u voorziene tafel. We bevelen u om de mond- en neusbescherming te dragen totdat u aan tafel zit.

Liften

Het gebruik van de liften is beperkt tot individuen of tot personen die de kamer delen.

De liften en de bedieningsknoppen worden veelvuldig gereinigd.

Toiletten

De toiletten zullen ook in veelvoud worden gepoetst en gedesinfecteerd.
Wij verzoeken om als hotelgast het toilet op uw logement te gebruiken. Indien u bij aankomst nog niet over uw logement kan beschikken, kan u een jeton vragen aan de receptie om gebruik te maken van onze toiletten.

Symptomen

Volgens de richtlijnen van de Veiligheidsraad vragen wij u om uw verblijf uit te stellen indien u symptomen heeft die op Covid-19 kunnen wijzen, of indien u in de 14 dagen voor het geplande verblijf in contact geweest bent met een persoon met Covid-19 of met symptomen die op Covid-19 duiden.

Indien u binnen de 14 dagen na uw verblijf positief test op Covid-19 moet u het hotel hiervan op de hoogte stellen.

Basisregels

De basisregels blijven ook tijdens uw vakantie van toepassing:
– probeer zoveel mogelijk de 1.50m afstand te bewaren
– was regelmatig uw handen
– hoes of nies in je elleboog
– gooi zakdoekjes weg
– blijf thuis als je ziek bent
– raak je gezicht niet aan
– vermijd om handen geven

Huur vakantiewoningen