Weekmenu
Ontdek onderstaand onze dagmenu à 20 € / persoon
Soep - hoofdgerecht & dessert

Zondag 26/11
Bloemkoolsoep
Steak - Béarnaise saus - ½ tomaat - frieten
Maandag 27/11
Boerensoep
Zalmfilet - Béarnaisesaus- wokgroentjes - denne-aardappel
Dinsdag 28/11
Knolseldersoep
Rundstong - Madeirasaus - witloof - puree
Woensdag 29/11
Champignonsoep
Schelvis - zeevruchtensaus - prei - peterselie-aardappelen
Donderdag 30/11
Pompoensoep
Varkenswangetjes - spruiten - aardappelkroket
Vrijdag 1/12
Uiensoep
Kabeljauwfilet - tuinkruidensaus - broccoli - puree met Chorizo
Zaterdag 2/12
Tomatensoep
Steak - Béarnaise saus - ½ tomaat - frieten
Zondag 3/12
Erwtensoep met spekjes
Vol-au-vent met koek - slaatje - aardappelnootjes